top of page

Hoogte80 wint €5.000 bij uitreiking Gelderse Pauwenveer

Hoogte80 heeft maandag 28 november €5.000 gewonnen tijdens de uitreiking van de Gelderse Pauwenveer, een tweejaarlijkse prijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland die dit jaar in het teken stond van duurzaamheid op festivals. Uit meer dan 75 festivals was Hoogte80, samen met Het Nest Festival Nijmegen en Drift - om te dansen genomineerd, waarbij Drift de hoofdprijs van €25.000 won, wat ons betreft een verdiende winnaar.


Dit moment willen wij aangrijpen om vanuit Hoogte80 een community op te zetten rondom het verduurzamen van festivals en evenementen in onze regio. Samen met bezoekers, experts, makers en iedereen die betrokken zijn bij een duurzame toekomst, willen wij ideeën genereren om Hoogte80 - en daarmee ook andere festivals - duurzamer te maken. Want alhoewel een festival in beginsel nooit duurzaam is, gaan wij voor een zo klein mogelijke voetafdruk op het milieu en onze omgeving. Dus, wil je kennis delen en/of inspiratie op doen? Word onderdeel van deze community voor een schoner, groener en mooier festivallandschap.


We starten online maar zullen ook fysieke bijeenkomsten gaan organiseren. De vorm ontwikkelen samen. Maar meld je nú alvast aan voor onze Facebook-groep, of nodig mensen uit die volgens jou zeker betrokken zouden moeten zijn:
Comments


bottom of page