top of page

Festivalplattegrond

Plattegrond van het festival, met meer dan 10 podia/locaties. Meer informatie over de locaties is te vinden op het festivalterrein.

Informatie Hoogte80

Locatie en openingstijden

Hoogte80 Festival vindt plaats op Hoogte 80, aan de Zaslaan, in het stadspark met het mooiste uitzicht over Arnhem. Het festivalterrein is van donderdag 26 mei t/m zaterdag 28 mei geopend van 12.00 tot 0.00 uur. Alleen op zondag 29 mei sluiten wij om 22.00 uur, want dan zijn we de dag erna nog een beetje fit om alles weer op te ruimen.

 

Toegang

De toegang tot het festivalterrein is gratis, omdat wij vinden dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat betekent niet dat Hoogte80 niets kost. Met een uitgebreid aanbod van eten en drinken proberen wij die kosten weer terug te verdienen. Kom je met je eigen mandje, dan ben je welkom op de picknickweide.

Bereikbaarheid

Het festival is makkelijk bereikbaar met de fiets, lopend of per bus. Buslijn 8 stopt voor de ingang (halte Wielewaalstraat), en Lijn 7 op slechts 100 meter loopafstand (halte Geitenkamp). Kom je toch met de auto, parkeer dan (gratis) op het terrein van Sportcentrum Valkenhuizen; zo kunnen de buren ook hun auto kwijt.

Praktische informatie

Pinnen
Eten, drinken en de voorstellingen betaal je met je pinpas. Geen lange rij meer bij de munten  maar gelijk bestellen, wel zo makkelijk. Toch liever contant? Koop een betaalkaart bij de infostand.

Belangrijk! Voor de toiletten betaal je alleen met contant geld!

 

Betaal wat je kan
Jij bepaalt, wat je betaalt (voor de voorstelling). Afhankelijk van wat je kan missen kies je uit 3 tarieven. Zo houden wij cultuur voor iedereen toegankelijk.

Iets kwijt?
De medewerker bij de informatiebalie kan je verder helpen.

EHBO

EHBO van KNV-EHBO Arnhem-Presikhaaf is aanwezig op het festivalterrein. 

Het Festivalprogramma vind je hier

Milieubijdrage
We werken met plastic wisselbekers. Deze bekers willen wij graag recyclen en tegelijk dit mooie park schoon houden. Daarom vragen we bij je eerste aankoop van een beker een kleine bijdrage van 25 cent. Lever bij je volgende bestelling de beker in, dan hoef je de bijdrage niet opnieuw te betalen. Laat hem dus niet vallen ;-)

Huisregels

Iedereen is hier welkom, mits we allemaal een beetje rekening met elkaar en onze omgeving houden. Daarom hanteren we een aantal huisregels. Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met deze regels:

Eten en drinken 
Eigen eten en drinken is niet toegestaan op het festivalterrein, daarmee kan je terecht op de picknickweide.

Geen (brom)fietsen op het festivalterrein
Je mag niet met je (brom)fiets op het festivalterrein, wel met scootmobiel.

Scheid je afval
We proberen deze prachtige locatie zo schoon mogelijk te houden met z’n allen. Scheid daarom je afval door ze in de juiste bakken te gooien. Nieuw dit jaar: We werken met plastic wisselbekers. Bij je eerste aankoop van een beker betaal je een kleine bijdrage van 25 cent. Lever bij je volgende bestelling de beker in, dan hoef je de bijdrage niet opnieuw te betalen. 

 

Wildplassen
Voor maar € 2,00 kan je de hele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?

Drinken en roken
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. In tenten mag niet gerookt worden.

 

Geen blik of glaswerk

Voor ieders veiligheid wordt er dit jaar op toegezien dat er géén blikjes en glaswerk van buitenaf het festivalterrein op worden genomen.

Gevaarlijke voorwerpen
Zijn simpelweg niet toegestaan, ook hier gelden de wettelijke regels.


Flyeren niet toegestaan
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval, niet doen dus.

Dieren niet toegestaan
Dieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein, met uitzondering van erkende hulpdieren (mits aangelijnd). Heb je poepzakjes mee?

Fotografie en film
Bij betreding van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen en filmploeg.

bottom of page