top of page

veelgestelde vragen

 • Waar is het Hoogte80 Festival?
  Hoogte80 Festival vindt plaats in Stadspark Hoogte 80, aan de Zaslaan, in het stadspark met het mooiste uitzicht van Arnhem. Routebeschrijving: https://goo.gl/maps/8iY2P8q6HfDgqHRbA
 • Wanneer is het Hoogte80 Festival?
  Hoogte80 Festival vindt plaats in het Hemelvaartweekend, van donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei. Het terrein is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 23:30 uur. Op zondag is het terrein geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur.
 • Is Hoogte80 gratis?
  De toegang tot het festivalterrein is gratis. Voor de (meeste) voorstellingen vragen wij een bijdrage. Met ons ‘betaal-wat-je-kan’ principe bepaal je zelf wat je betaalt. Afhankelijk van wat je kan missen, kies je uit 2 of 3 tarieven. Zo houden wij cultuur voor iedereen toegankelijk én zorgen wij dat Hoogte80 er de komende jaren weer komt. Voor het toilet betaal je €0,50 per keer of €2,- voor de hele dag.
 • Kan ik mij opgeven als vrijwilliger?
  Wat leuk dat je onderdeel wil worden van Hoogte80 Festival! Samen met een enthousiast team maken wij Arnhem een stukje leuker, mooier en gekker. We hebben nog verschillende vrijwilligersplekken open. Opgeven als vrijwilliger doe je hier: https://h80festival.nl/vrijwilligers
 • Hoe kom ik op het festival met het openbaar vervoer?
  Buslijnen 8 stoppen voor de ingang (halte Wielewaalstraat / Hoogte 80) Buslijn 7 stopt op slechts 100 meter loopafstand (halte Geitenkamp).
 • Kan ik met de (brom)fiets komen?
  Het festival is goed bereikbaar met de (brom)fiets en je kan parkeren bij verschillende ingangen van het terrein. Je (brom)fiets mag niet mee op het festivalterrein, een scootmobiel daarentegen wel!
 • Mag ik mijn hond meenemen naar Hoogte80?
  Dieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein, met uitzondering van erkende hulpdieren (mits aangelijnd). Heb je poepzakjes mee?
 • Kan ik met contant geld betalen?
  Hoogte80 is een 'cashless' festival, dit betekent dat je bij de barren, toilet, voorstellingen en cateraars alleen met PIN en/of mobiel kan betalen. Bij de informatiebalie kun je met contant geld (of met pin) betaalkaarten kopen in de tarieven €10,- / €15,- / €20 / €35,- of €50,-. We rekenen hiervoor wel een borg van €2,50 per kaart. De borg krijg je uiteraard weer terug.
 • Hoe houden jullie het park schoon?
  Wij zijn te gast in het prachtige stadspark Hoogte 80. Daarom gaan wij er respectvol mee om, en dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Tijdens het festival probeert ons terrein- en afvalteam deze prachtige locatie zo schoon mogelijk te houden, maar we kunnen het niet alleen. We vragen jou daarom je afval te scheiden door het in de juiste bakken te gooien. Ook werken we met plastic wisselbekers. Deze bekers willen wij graag recyclen. Daarom vragen we bij je eerste aankoop van een drankje een milieubijdrage van €0,50. Lever bij je volgende bestelling de beker in, dan hoef je de bijdrage niet opnieuw te betalen. Laat hem dus niet vallen! 😉 Na afloop van het festival gaan wij met een team van enthousiaste vrijwilligers door het park om op te ruimen, en het weer terug te geven aan de natuur.
 • Waar is alles te vinden op het festival?
  KLIK HIER om de festivalplattegrond te bekijken.
 • Help, ik ben iets verloren. Waar kan ik terecht?
  Wij verzamelen gevonden voorwerpen bij de informatiebalie. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@h80festival.nl of ons bereiken via Instagram
 • Waar vind ik het programma en de tijden?
  Het festivalprogramma vind je hier op onze website. Tegen de tijd van het festival delen wij het tijdschema op onze verschillende social media kanalen en op onze website. Op het festival zelf zal het tijdschema te vinden zijn bij de informatiebalie en op verschillende banieren en flyers.
 • Kan ik alvast tickets reserveren voor een voorstelling?
  Dat kan! Alle voorstellingen op podium de Bultbühne kun je nú bestellen in de voorverkoop. Deze kun je hier bestellen. Tickets voor de trailer voorstelling El Mektoub (14+) van Theater Oostpool & Theater Sonnevanck reserveer je hier! Voor alle andere voorstellingen kun je bij aanvang van de voorstelling een kaartje kopen op het terrein.
 • Is Hoogte80 ook geschikt voor kinderen?
  Zeker! Het festival heeft veel voorstellingen voor kinderen/familie. Daarnaast is er van alles te beleven en is er lekker eten en drinken aanwezig. Bekijk het programma voor familie en kinderen hier.

Huisregels

Iedereen is hier welkom, mits we allemaal een beetje rekening met elkaar en onze omgeving houden. Daarom hanteren we een aantal huisregels. Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met deze regels:

Eten en drinken 
Eigen eten en drinken is niet toegestaan op het festivalterrein, daarmee kan je terecht op de picknickweide.

Geen (brom)fietsen op het festivalterrein
Je mag niet met je (brom)fiets op het festivalterrein, wel met scootmobiel.

Scheid je afval
We proberen deze prachtige locatie zo schoon mogelijk te houden met z’n allen. Scheid daarom je afval door ze in de juiste bakken te gooien. Nieuw dit jaar: We werken met plastic wisselbekers. Bij je eerste aankoop van een beker betaal je een kleine bijdrage van 50 cent. Lever bij je volgende bestelling de beker in, dan hoef je de bijdrage niet opnieuw te betalen. 

 

Wildplassen
Voor maar € 2,00 kan je de hele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?

Drinken en roken
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. In tenten mag niet gerookt worden.

 

Geen blik of glaswerk

Voor ieders veiligheid wordt er dit jaar op toegezien dat er géén blikjes en glaswerk van buitenaf het festivalterrein op worden genomen.

Gevaarlijke voorwerpen
Zijn simpelweg niet toegestaan, ook hier gelden de wettelijke regels.


Flyeren niet toegestaan
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval, niet doen dus.

Dieren niet toegestaan
Dieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein, met uitzondering van erkende hulpdieren (mits aangelijnd). Heb je poepzakjes mee?

Fotografie en film
Bij betreding van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen en filmploeg.

sfeerbeeld van een feestend publiek in het donker met kleurijke lichten
bottom of page