top of page

veelgestelde vragen

Huisregels

Iedereen is hier welkom, mits we allemaal een beetje rekening met elkaar en onze omgeving houden. Daarom hanteren we een aantal huisregels. Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met deze regels:

Eten en drinken 
Eigen eten en drinken is niet toegestaan op het festivalterrein, daarmee kan je terecht op de picknickweide.

Geen (brom)fietsen op het festivalterrein
Je mag niet met je (brom)fiets op het festivalterrein, wel met scootmobiel.

Scheid je afval
We proberen deze prachtige locatie zo schoon mogelijk te houden met z’n allen. Scheid daarom je afval door ze in de juiste bakken te gooien. Nieuw dit jaar: We werken met plastic wisselbekers. Bij je eerste aankoop van een beker betaal je een kleine bijdrage van 50 cent. Lever bij je volgende bestelling de beker in, dan hoef je de bijdrage niet opnieuw te betalen. 

 

Wildplassen
Voor maar € 2,00 kan je de hele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?

Drinken en roken
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. In tenten mag niet gerookt worden.

 

Geen blik of glaswerk

Voor ieders veiligheid wordt er dit jaar op toegezien dat er géén blikjes en glaswerk van buitenaf het festivalterrein op worden genomen.

Gevaarlijke voorwerpen
Zijn simpelweg niet toegestaan, ook hier gelden de wettelijke regels.


Flyeren niet toegestaan
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval, niet doen dus.

Dieren niet toegestaan
Dieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein, met uitzondering van erkende hulpdieren (mits aangelijnd). Heb je poepzakjes mee?

Fotografie en film
Bij betreding van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen en filmploeg.

bottom of page