top of page

Rolstoel-toegankelijkheid

Ons terrein heeft veel hoogteverschil en bestaat uit veel gras en zandpaden, en is zo van nature niet rolstoel-toegankelijk. Wel doen wij ons uiterste best om het terrein, en de voorstellingen, zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo zijn er geen drempels, zijn kabels weggewerkt en is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Alle voorstellingen in onze tenten zijn in principe toegankelijk.

Bereikbaarheid

Het festival is makkelijk bereikbaar per bus. Buslijn 8 stopt voor de ingang (halte Wielewaalstraat), en Lijn 7 op slechts 100 meter van de ingang (halte Geitenkamp).

Language no problem

A part of our shows is accessible for non-Dutch speakers, or people with an auditive disability. Click  HERE  to see what shows you could visit.

Toegankelijkheid

Hoogte80 Festival vindt plaats in stadspark Hoogte 80 aan de Zaslaan te Arnhem. Een park met een geweldig uitzicht maar ook met veel hoogteverschil op een hobbelig terrein. De meeste voorstellingen in de tenten kennen echter geen drempel. Uiteraard is er ook een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig op het terrein.

bottom of page