Meedoen aan Hoogte80

Artiesten  |  Optreden op Hoogte80 Festival 2023

Altijd al willen spelen op Hoogte80 of gewoon je nieuwe toffe voorstelling aan een breed publiek presenteren? Lees dan verder.

Hoogte80 programmeert een brede mix van voorstellingen, theater, muziek, dans, spoken word, circus, you name it. Zowel van nieuw talent, jonge helden en gevestigde namen. We scouten voorstellingen en staan open voor ideeën. We hebben een voorkeur voor nieuw talent (autodidact of net afgestudeerd) en makers die al een paar jaar professioneel bezig zijn en nog experimenteren met hun vorm (jonge helden).

 

Voor 2023 zijn wij vooral nieuwsgierig naar makers die reflecteren op de tijd waarin wij leven, met alle crisissen en ongelijkheid die daarbij komt. Maatschappijkritiek en een rauw randje worden niet geschuwd op Hoogte80 en van een hoopvolle boodschap worden wij extra blij.  

 

Je kan spelen in een tent, de buitenlucht, op het festivalterrein of in een van onze locaties in de omgeving. Je kan 1 dag spelen of 4 dagen, voor eigen recette of op uitkoop. Samen met jou kijken we naar de beste optie. Hoogte80 onderschrijft de Fair Practice Code en wij hanteren de CAO Toneel & Dans.

 

Mail je ideeën naar programma@h80festival.nl

Kopie van Wynonna Stoové  - Maurice Gemmeke -20220528 Z07_9959-2.jpg
Kopie van Boys won_t be boys  - Maurice Gemmeke -20220528 _8000203-2.jpg
Angelo Gougon Hoogte 80 Dag 2 (5).JPG
Hoogte 80 2022 Angelo Gougon Dag 1 (79).JPG

Cateraars  |  Verkopen op Hoogte80 Festival 2023

Met jaarlijks 25.000 bezoekers is Hoogte80 een mooie gelegenheid om je lekkernijen te verkopen. Omdat wij onze footprint zo klein mogelijk houden is het belangrijk dat je voldoende vegetarische en het liefst veganistische opties aanbiedt. Gebruik je toch vlees, dan is het van biologische herkomst. Ook maak je gebruik van recyclebare disposables (papier, suikerriet e.d.) of van de opties die wij aanbieden.

Hoogte80 werkt met een pin-only systeem en je betaalt naast een vaste bijdrage (voor stroom, afval, pinterminal) een percentage van de omzet, afhankelijk van je product. Cateraars met een leuke stand of truck hebben onze voorkeur.

 

Voor 2023 zijn wij specifiek op zoek naar aanbieders van Halal producten (behalve halal vlees) en iemand die een lekker bakkie thee of koffie (geen barista) met gebak serveert. Maar alle ideeën zijn welkom.

 

Interesse? Mail naar info@h80festival.nl

​​

Vrijwilligers  |  Werken op Hoogte80 Festival 2023

 

Zin om onderdeel te zijn van een mooi festival en een enthousiast team? Aan je skills werken en samen met ons Arnhem nog een stukje leuker, mooier en gekker maken?

 

Check HIER alles over werken bij Hoogte80 Festival!