top of page

Meedoen aan Hoogte80

Pinsysteem achter de bar
Pizza bakken in een steenoven

Cateraars  |  Verkopen op Hoogte80 Festival 2023

Met jaarlijks 25.000 bezoekers is Hoogte80 een mooie gelegenheid om je lekkernijen te verkopen. Omdat wij onze footprint zo klein mogelijk houden is het belangrijk dat je voldoende vegetarische en het liefst veganistische opties aanbiedt. Gebruik je toch vlees, dan is het van biologische herkomst. Ook maak je gebruik van recyclebare disposables (papier, suikerriet e.d.) of van de opties die wij aanbieden.

Hoogte80 werkt met een pin-only systeem en je betaalt naast een vaste bijdrage (voor stroom, afval, pinterminal) een percentage van de omzet, afhankelijk van je product. Cateraars met een leuke stand of truck hebben onze voorkeur.

 

Voor 2023 zijn wij specifiek op zoek naar aanbieders van Halal producten (behalve halal vlees) en iemand die een lekker bakkie thee of koffie (geen barista) met gebak serveert. Maar alle ideeën zijn welkom.

 

Interesse? Mail naar info@h80festival.nl

Vrijwilligers  |  Werken op Hoogte80 Festival 2023

 

Zin om onderdeel te zijn van een mooi festival en een enthousiast team? Aan je skills werken en samen met ons Arnhem nog een stukje leuker, mooier en gekker maken?

 

Check HIER alles over werken bij Hoogte80 Festival!

Groep van +50 man vrijwilligers
bottom of page