top of page

Podium van de Wijk

Wijkspektakel

Hoogte80 Festival, Kunst op de Bult, Rozet Arnhem en Gemeente Arnhem organiseren op 8 en 9 juli 2023 weer een wijkspektakel op het Larikshof, op ons geliefde Geitenkamp.

 

Op 9 en 10 juli 2022 vond de vorige editie plaats. Bezoekers konden daar twee dagen lang genieten van theater, muziek, verhalen, workshops, een open podium voor het wijktalent, een kunst- en rommelmarkt, kinderactiviteiten, een ongedwongen sfeer, en lekker weer!
 

Op het programma stond o.a. muziek van Abrazo, Easnadh, Toonhoogte 80, Margreet & Elsbeth en Sarah, theater van De Schatgravers, Joris & Achsa, De kinderen van de Witte Vlinder, installaties: Angelo's Vliegend Tapijt, De Heksenbezem, een workshop van Circus op de Bult, Channa Wijmans (Afrodans), een mobiele bibliotheek van Rozet, Een rommel- en kunstmarkt, en eten en drinken van onder meer het KoffieKaffee en Switi on Tour.

Nieuwsgierig naar hoe het eruit zag, of wil je nog even nagenieten? Bekijk hieronder de foto's die Zefanja Hoogers van het weekend gemaakt heeft:

bottom of page